Så var det dags för årets avrostning. En överaskande stor skara entusiaster samlades vid Strömbacka för avfärd mot grillplatsen i Sjulnäs. Trots lite snålblåst så syntes mest glada miner från alla övervintrade mopedgalningar. Vi kom till slutmålet utan större bekymmer, ett framlyse som gick i två bitar var nog den enda olyckan.

Det var riktigt skönt sätta sig vid elden och grilla en korv trots att vi alla blev lite rökta från den inte helt torra veden. Efter förplägnad så gick färden vidare mot Svensbyliden och en kort paus där PTs utsände fick några fina bilder. Färden mot Bergsviken och slutligen Piteå bevisade att vi har hög standard på våra moppar, allt bara funkade. Slutligen vill jag tacka alla som var med och körde och gjorde denna dag riktigt trevlig, och väl mött på nästa evenemang.

/Leif Risberg