Hur än vi försöker planera så lyckas vi blöta ner oss… så även denna dag var det regnkläder och paraply som gällde. Tur vi har Håkan som inte är gjord av socker. Dagens enda ”moppare” så Tummen upp för Håkan!!

Lars hade många intressanta prylar och berättelser från gamla tider så vi glömde bort regnet.Han visade bla några leksaker som han hade lekt med som liten. Då vi stod på övervåningen i ett ”häbre” och Lars berättade som bäst kom Anders W på att han hade nog aldrig ”sneise” så då förstår ni att det handlade om mycket gamla tider.

Han berättade även om en ”offersten” som finns på gården (den nordligaste enligt uppgifter)

Efter en intressant och blöt rundvandring så gick vi in en varm skön Norrbottens gård och där fanns dagens goaste mackor bullar kakor och kaffe som frugan Martha hade fixat. (Ni vet hur gott det kan vara då man är lite ”frusen” och blöt)

Vid kaffebordet tog Lars fram den bästa av deras samlingar, nämligen en bil som dom hade fått från Amerika årsm:1949

Vi tackar Lars & Martha för en minnesrik dag