Trots alla odds så beslutade ett tappert gäng att trotsa alla pessimister och vädergudar att genomföra resan till Fällfors den 15-16/9,och ärligt talat så såg det inte bra ut……. men vi KÖR.
Samling hos Håkan Nyström där vi fick lasta in packning i följebilen som kördes av Karin Nordberg.

Resan till Fällfors gick ”nästan” utan problem , förutom en liten skur i Blåsmark så var vädret ”stabilt” liksom dom medverkande (i det här gänget håller vi till ute med mopparna). Framme i Fällfors så blev vi mottagna med öppna armar och nykokt kaffe.

Efter incheckning och inlastning av packning så gick vi en rundvandring på området samt besökte laxtrappan.
På kvällskvisten dök den tappre Joel upp som pga. jobbet inte kunde följa med oss andra. Vi (Håkan) fixade en brasa i grillkåtan och vi intog en superb men lite sen middag. Efter lite taktiksnack och några omg. femkort så kojade vi i dom fina stugorna.

På morgonen så kom solen, och vi sken i kapp med den när vi gick till grillkåtan för att få oss frukost (Håkan bjöd på pannkaka och stekt fläsk). Efter frukosten så besökte vi ”Marranäsvältan” som ligger 1,5 km utanför Fällfors. Tiden går fort när man har roligt så sen var det bara att städa ur stugorna, tacka för oss och bege oss hemmåt (i strålande sol).

En stor eloge till Joel som körde ensam. Ett stort TACK till Karin Nordberg som körde följebilen.

Vi som var med:
Håkan N, Johan S ,Kurre ,Joel S ,Siw B ,L-G.