Utställningen bestod av 128 fordon. Ett 60-tal bilar, från fina bruksbilar till amerikanska skönheter som polerats spegelblanka. Ett stort antal europeiska bilar lika blanka och de flesta i utomordentligt fint skick. Där fanns även minibilar med både 3 och 4 hjul.

Pite Moppers deltog med 40 mopeder därav 11 olika Puch modeller. Men även Zündapp, Suzuki, Victoria, Gilera, Yamaha, Monark, Crescent, Husqvarna, Rex med flera fanns med. Även ett flertal av de allra första mopederna, eller ”cykel med hjälpmotor” fanns också med.

Under kategorin Mc fanns 15 fordon. Bl.a. 6 olika Husqvarna modeller, den äldsta en 500 cc sidventilare från 1931. Övriga var 98cc, 120cc, Silverpil 175cc, Guldpil 200cc och den yngsta en Husqvarna 250cc Cross från 1975. Övriga modeller som fanns med var Honda Goldwing,

Två mäktiga HD choppers, Triumph, Yamaha, Java, Lambretta, Vespa och NV Hobby.

De fanns även andra fordon som snöskotrar, husvagn, båt. Båtmotor och ett antal andra motordrivna redskap fanns också att beskåda.

En barncykel från 50-talet av märket Apollo väckte stor uppmärksamhet hos publiken och blev också tilldelad en pokal för det.

Flera av utställarna hade dekorerat sina platser med tidstypiska vardagsföremål och övriga kuriosa. En trevlig utställning med en diger blandning av fordon från flera tidsepoker.