För 18:e året i rad anordnades Mopedens dag på Rådhustorget i Piteå. I år var det fler utställare än på många år, kanske rent av rekord. 83 mopeder var uppskrivna på listan. Utställarna fick som vanligt dela på 9000 kr uppdelade på 13 vinstlotter. En lott för varje utställd moped.
Dessutom fick publik och deltagare rösta på den moped man gillade bäst.

Vädret visade sin allra bästa sida denna dag. Mopedens dag är verkligen en folkfest och ett mycket populärt utflyktsmål för Pitebor och många besökare från Norr och Västerbotten.

Tyvärr ansåg inte vår lokaltidning att nyhetsvärdet var tillräckligt stort, det blev inte mycket till reportage.

Ett stort tack till alla utställare och till publiken som återkommer troget varje år. Stort tack till den trevliga musikunderhållningen som Let´s Dance bjöd på.

Och till sist stort tack till alla som hjälpt till med iordningställandet på Rådhustorget, fixat priser till lotterier. Piteå Mc&Motor för sponsring med annonsering. Och AE Däckcenter för presentkort. mm.Intäkter från försäljning av röstkorten inbringade 3795 kr och går oavkortat till Famy-Norrbotten För forskning och hjälp till drabbade av Skelleftesjukan.  www.famynorrbotten.se